Na poziv naših prijatelja iz Italije - sudjelovali smo na mini turniru u Čatežu gdje se održava talijanski rukometni kamp na kojem je predavač i instruktor naš trener Dean.

 

 

Najveći problem nam je bio sakupiti ekipu jer mnogi više nisu u Zagrebu, a i oni koji su najavili dolazak su u zadnji čas otkazivali.

Na kraju se u Sloveniji skupilo 8 dječaka spremnih za dokazivanje na terenu (a kasnije i na bazenu).

  

Zbog toga je korigiran plan turnira, pa je samo odigrana jedna utakmica mini rukometa najboljih talijanskih mališana i naših minića... koji su pokazali zašto su ove godine postizali tako dobre rezultate. Mislav, Karlo, Noa, Dinko i Bartol su se poigrali sa svojim vršnjacima i pobijedili visokim rezultatom.

S obzirom da smo imali samo 3 starija dječaka - Zvonimira, Leona i Ivana... priključili smo im sve mini rukometaše, te u tako šarenom sastavu se suprostavili tri talijanske selekcije sastavljene od igrača polaznika kampa.

A turnir koji je odigran po jakom suncu su dečki igrali briljantno i iznenađujuće pobijedili u sve tri utakmice i osvojili 1. mjesto.

 

 

Ponosni smo na borbenost i prikazane igre ove nedjelje u Čatežu... a kao nagradu - dečki su osvojili sve tobogane na bazenima po prekrasnom vremenu...

Mi smo u EU ušli dan ranije od Hrvatske - kao pobjednici !

 

 

Mini rukomet na suncu i uzavrelom betonu...
...dečki su se odlično snašli...
...pokazali sjajnu tehniku i igre...
...i branjenja.. i visoko pobijedili
Odmor smo tražili u hladovini slušajući savjete...
...i promatrajući protivnike...
...i veliki turnir smo odigrali borbeno...
...kao veliki - i osvojili mini turnir i osvjetlali obraz naše škole...
...a onda smo jurnuli na bazene...
...jer nagrada su bili sjajni tobogani...
...a i tamo smo bili neustrašivi...
...i uživali do kasnih popodnevnih sati u adrenalinskim doživljajima...