Naši veliki rukometni prijatelji iz Čavla ove godine slave 5 godina postojanja kluba i turnira u mini rukometu. Ponosni smo što smo uz njih od samog početka i svake godine puni veselih emocija se osvrćemo na turnir i gostovanje na njihovom uskršnjem turniru. Tako je bilo i ove godine kada su po prvi puta imali turnir u dva dana...

 

(uvijek kliknite na sliku da se poveća) 

 

subota, 18.03.2017.

-------------------------------------------------------------------------

dječaci 2006. , 2007. , te 2008. i mlađi

 

Prvi dan su nastupali dečki... neki od njih su prvi puta bili u dresu Vučića na jednom turniru... a najmlađi su prvi puta ponijeli na sebi i novu, bijelu garnituru Hummel dresova. Nastupili su slijedeći selekcionirani dječaci : Ante Udovičić, Bruno Jušić, Fran Sremić, Fran Štefanović, Franko Skazlić, Gabriel Ivić, Ivan Iveljić, Jakov Poje, Jan Rauh Petrović, Lovro Weber, Luka Pavić, Luka Protrka, Mihael Hanaček, Niko Skazlić, Noa Vulić, Patrik Šimek, Roko Crvelin, Sven Nemec, Teo Gavrić, Toma Pikelja, Vice Badurina, Vito Salaj i Vitomir Pavičić. 

 

 

2006. 2007. 2008.

 

Dječaci 2006. su opravdali svoj status favorita i nastavljaju i dalje marljivo sakupljati medalje i pobjednička postolja (ovo im je 21 puta da se penju na postolje, a od toga 17. puta kao pobjednici turnira). U finalu su uzvratili MRK Opatija za prošlogodišnji poraz na istom turniru i ispadanje u četvrtfinalu turnira u Čavlima. Ovoga puta pobjednik turnira ni u jednom trenutku nije dolazio u pitanje,a moramo naglasiti da je šteta da sva četiri "startera" nisu mogli biti izabrani u najbolju petorku turnira jer kao i Vito i Franko koji su i ovoga puta bili istinski vođe - i Bruno i Mihael su odigrali izvanredan turnir bez ijedne pogreške.

 

Dječaci 2007. su opet bili u "okrnjenom" sastavu zbog povreda, bolesti i drugih (ne)opravdanih otkazivanja, pa su ih i ovoga puta morali nadopunjavati mlađi dječaci 2008. godišta...sve do posljednje utakmice za broncu kada su morali njih petorica tog godišta igrati bez zamjene jer se u isto vrijeme igrala utakmica za broncu i za 2008. godište. Odličan Noa na golu i jako dobri "malci" Niko, Toma i Vice vukli su ekipu do polufinala gdje su nes(p)retno propustili priliku da dođu i do finala. A onda se u borbi za broncu "probudio" Luka Pavić, te uz pomoć Svena, Jana i Luke sam odveo ekipu do bronce protiv domaćina... a u najbolju petorku turnira je izabran Niko Skazlić.


Dječaci 2008. su bili na ovom turniru najistrošeniji - Niko i Vice su igrali i za 2006. i za 2007., Toma i Fran su igrali i za 2007., a imali su u ekipi i prvi puta Ivana na golu. Bili su izvanredni do polufinalne utakmice, a onda nevjerovatnom serijom promašaja i pogađanja velikog golmana Gospića propustili ponoviti rezultat iz Ljubuškog. Ovoga puta morali su se zadovoljiti broncom... a u najbolju petorku turnira je izabran Vice...

  

 

 

 

nedjelja, 19.03.2017.

----------------------------------------------------------------

djevojčice 2006. , te 2008. i mlađe

  

Drugi dan su nastupale cure u kategorijama 2006 i 2008. , a na put su krenule slijedeće selekcionirane djevojčice : Ana Crnić, Antea Čičak, Ema Ljubas, Iva Španić, Iva Štefan, Katarina Dragčević, Klara Petrašević, Lana Derbuc, Lana Herceg, Lena Habazin, Lucija Bengez, Lucija Marketin, Marta Turkalj, Mia Šekutor, Nika Jušić, Nika Mlinarić, Paula Bašić, Petra Crnčević, Sara Habazin i Tia Mlinarić.

 

 

... na otvorenju ...

... zajednička

s Mirzom

Džombom ...

... Klara i Marta

u najboljoj

petorci ...

 

 

Djevojčice 2006. su došle u Čavle u najjačem sastavu i s velikim očekivanjima... i u potpunosti ih opravdale. Marta je od prve utakmice zaključala svoja vrata i svima dala do znanja da je ovo "njen" dan. Klara je po običaju predvodila napadačke akcije, ali ni Iva ni Paula ni Lucija nisu zaostajale... a kad su ulazile i Nika i Iva i Petra ili Ana (kojoj je ovo bio prvi turnir s Vučićima) rezultat se nije mijenjao. Najviše su se "mučile" s protivnicama u grupi jer se trebalo opet naviknuti na spužvastu loptu, mali teren i presing... a kad je to krenulo - put do zlata bio im je otvoren. U najbolju petorku turnira izabrane su Marta i Klara.

 

Djevojčice 2008. su nova generacija koja se tek okuplja. Najviše ih je iz Podsuseda, ali ima ih i po drugim školama... i iako nemaju još iskustvo igranja po turnirima - nisu razočarale. Upisale su dvije pobjede, te tek stjecajem okolnosti završile na 13.mjestu bogatije za jedno veliko iskustvo igranja velikog turnira.

  

  

 

 

I za kraj - riječ dvije i o atmosferi... Roditelji su oba dana bili fantastični, upravo onakvi kakve želimo vidjeti na svakom natjecanju. Zabavljali su se, bodrili dečke i cure, bili desna ruka trenerima u njihovoj brizi za njihovu djecu a podrška svojoj djeci i njihovim trenerima na terenu... i vjerujemo da su se svi dobro zabavili i proveli jedan prekrasan vikend...

 

 

Čavle, 18. i 19.03.2017.