Turnir koji je imao natjecanje u 3 kategorije dječaka nas je odmah privukao da se prijavimo i provedemo jedan prekrasan dan i izlet u Primorsko-goransku županiju.

   

 

Nova dvorana Mavrinci u Čavlima bilo je "vatreno krštenje" mnogim našim polaznicima - Dominik, Petar, Dinko, Ante, Franko i Noa su prvi puta istrčali u dresu Vučića na teren... i svi su se upisali među strijelce, te odnijeli medalje s prvog natjecanja.

 

 

 

U 12 utakmica na turniru upisali smo 7 pobjeda, 1 neriješeni i 4 poraza... u sve tri kategorije smo osvojili 1. mjesto u svojim grupama... ali na žalost smo u sve tri kategorije minimalno poraženi u četvrtfinalnim susretima... i to je sport, ali možemo biti ponosni na naše limače.

 

 

 

Pavo, Patrik i Mateo su vukli ostale u 2002. , Fran, Dinko i Petar u 2003., a Tin, Mislav i Noa u 2004... i pokazali su da imaju potencijala... da uz još bolji rad i koncentraciju mogu biti vođe svojih generacija. Vratari Mislav, Fabijan i Josip su bili sjajni u grupnim natjecanjima...a sigurno su sve oduševili i oni najmanji - Vito Miloš, Vito Salaj i Franko Glasnović.

 

 

 

Sve u svemu - jedan sjajan izlet u kojemu su sigurno uživali i roditelji na koje smo izuzetno ponosni jer i oni dišu s našim limačima. Pun autobus kolača i slatkiša, bodrenje s tribina bez obzira igralo u tom trenutku njihovo dijete na terenu ili ne, veselje nakon svakog gola i pobjede, te tuga i razočarenje porazima su pokazali da i roditelji dišu s ovom ekipom... bili smo svi u Čavlima kao jedna velika obitelj i na to smo izuzetno ponosni. Hvala svima jer ste nas napunili energijom, pokazali ste da naša vizija i rad imaju smisla, a pjesma i veselje koju su nam klinci priredili na povratku feštom na zadnjim sjedištima je nešto što će se pamtiti dugo (kliknite na fotografiju ispod za pokretanje videa).

 

  

 

Jedva čekamo slijedeće putovanje i turnir... a ovdje pogledajte i na fotografijama kako je izgledalo ove subote u Čavlima :

 
 

 

...dečki su bili uzbuđeni od ulaska u autobus...
...dok su roditelji prikupljali snagu za naporan dan...
...trenerice Dubravka i Višnja su bile nasmijane i smirene...
...dok je trener Saša pomno razrađivao taktiku...
Ekipa 2004. i mlađi
Ekipa 2003. i mlađi
Ekipa 2002. i mlađi
...naše trenerice u društvu trenera Senja...
...nekad smo pažljivo slušali trenericu Višnju...
...a nekad baš i ne...
...trener Saša je često morao ulaziti u teren da bi privukao pažnju svojih igrača...
...ali najveća atrakcija turnira su bili najmlađi limači...
...ipak, najveći tulum je bio u autobusu...
...gdje smo pjevali i glupirali se skroz do Zagreba...