Na poziv naših prijatelja iz Primorske škole rukometa sudjelovali smo na 8. Karnevalskom turniru u Crikvenici.

 

 

 

Za neke je ovo bilo prvo putovanje s nama i prvi turnir na kojem su nastupali. Nažalost zbog gripe koja vlada nismo bili kompletni, ali ovih 11 dječaka koji su bili u Crikvenici zaslužuju sve pohvale na prikazanom.

 

Dječaci rođeni 2002. su bili desetkovani, pa su u autobusu bila samo trojica - Pavo, Mislav i Patrik (kome svaka čast na upornosti i borbenosti jer je na turnir došao iako nije sasvim ozdravio). U grupi su odnijeli sve pobjede, te kao prvoplasirani ušli u polufinale gdje su poraženi od kasnijeg pobjednika Matulja, a i u utakmici za 3. mjesto više nisu imali snage pa su minimalno poraženi od Senj Wallenborna.

 

Dječaci rođeni 2003. i mlađi su nas posebno oduševili svojom razigranošću i veseljem za svaki postignuti gol i pobjedu... a imali su  ukupno 4 pobjede. Iako rođen 2004. - Tin Baković se nametnuo kao pravi vođa ove najmlađe ekipe. Da nisu imali peh u prvoj utakmici protiv domaćina vjerovatno bi ih zasluženo vidjeli i u finalu. Nažalost ispuštena lopta u kontri kod neriješenog (10 sekundi prije kraja) i primljen gol u posljednjoj sekundi su nas bacile u borbu za 5.-8. mjesta jer je ekipa Viškova (kasniji pobjednik turnira) bila prejak protivnik u grupi. Ali i ovdje pohvale idu svima - od Tina, Frana, Karla i Fabijana koji su bili najjače figure ( Fabek kao sjajan golman ! ), preko Mislava, Bartola i Zvonimira do temperamentnog Josipa na golu.

 

I mi treneri (a vjerujem i roditelji) smo uživali u ovom putovanju i druženju... a na kraju - vraćamo se ipak i sa peharom za najbolje maskiranu ekipu na karnevalskom turniru. :)))))))))

 

svlačiona na tribinama
Crikvenička ekipa s trenericama
Došli smo se zabaviti u Crikvenicu...
...i pokazati koliko znamo...
...i bili smo odlični
...a Mislav je opet bio sjajan...
...zato je i primio pehar...
...za najbolje maskiranu ekipu !