Otvoreno prvenstvo Karlovca

 

  nedjelja, 08.04.2018.

  

dječaci 2008. i mlađi

djevojčice 2008. i mlađe

 


  

 

 

selekcionirani dječaci :

Andro Biočić, Ante Kolić, Fran Sremić, Fran Štefanović, Frane Radmilović, Franko Ćosović, Ivan Iveljić, Ivano Hranjec, Josip Volarević, Kristijan Kopić, Leon Bokulić, Leon Matušek, Luka Cvitaš, Luka Ivanović, Matija Dukić, Niko Skazlić, Toma Pikelja, Vice Badurina i Viktor Novak

 

 

 

selekcionirane djevojčice :

Ela Šekutor, Ema Ljubas, Emanuela Habijan Nadarević, Katarina Dragčević, Lana Derbuc, Lana Herceg, Lara Babić, Lena Habazin, Lucija Bengez i Mia Šekutor

 

  

 

16 godina je ovaj turnir bio Otvoreno prvenstvo Hrvatske, a posljednje dvije godine se zove Otvoreno prvenstvo Karlovca... ali to je još uvijek turnir sa najviše prijavljenih ekipa iz Hrvatske koje žele međusobno odmjeriti snage u super mini rukometu. 

 

Naša rukometna škola se od generacije 2003. redovito penje na pobjedničko postolje svake godine pokazujući da imamo daleko najkvalitetniji program rada s najmlađim dobnim skupinama (a i sjajne trenere koji provode taj program)... jer svakome se "dogodi" jedna generacija... a nama se eto "dogodila" već peta generacija za redom koja se popela na pobjedničko postolje. 

 

 

 

Uspjeh je time veći činjenicom što su sve tri prijavljene ekipe bile među dvije prvoplasirane u svojim grupama i ušle u tzv. "veliko finale", tj. borbu za plasman od 1. do 16. mjesta.

 

 

 

Ekipa VG Vučića predvođena odličnim Leonom Bokulićem i vrlo dobrim vratarima Josipom i Lukom zaustavljena je u osmini finala od Varaždina.

 

Vučice predvođene sjajnim vratarkama Lenom, Lanom i Larom dogurale su do četvrtfinala gdje su nes(p)retno ispale na penale (iako su u zadnjoj minuti regularnog dijela vodile 2 razlike).

 

 

 

 

A sjajna generacija dječaka 2008./2009. predvođena najboljim igračem turnira Nikom Skazlićem, najboljim strijelcem turnira Vicom Badurinom, te dvojcem koji je izabran u najbolju petorku turnira - kapetanom Tomom Pikeljom i neumornim Franom Štefanovićem suvereno je osvojila turnir pobijedivši svoje najveće rivale u ovom godištu (i velike prijatelje van terena) - ekipu Gospića čak dvaput - i u grupi i u finalu.

  

 

BRAVO ZA SVE !!!