Za prvi turnir u 2015. godini smo odabrali kolijevku hrvatskog rukometa - grad iz kojeg su došli neki od najboljih rukometaša Hrvatske - Metković.

Bila je to dvodnevna avantura u koju se uputila odabrana ekipa od 17 dječaka i 10 roditelja, avantura koju ćemo sigurno svi dugo pamtiti... i četvrti osvojen turnir u nizu.

 

Ali kao prvo - zahvala svim roditeljima - vozačima, njihovoj brizi o prehrani djece (i trenera), podršci i fantastičnoj atmosferi i druženju koje su napravili na ovom putovanju. 

 

Hvala osoblju restorana "Putnik" iz Baške Vode i vlasniku restorana Berislavu Bakoviću koji su nas veličanstveno ugostili prve večeri, hvala gospodinu Tončiju Mediću koji je to sve organizirao (i počastio nas...), a hvala i treneru ŠR Metković gospodinu Slavku Ujduru na pozivu na turnir i gostoprimstvu i pažnji koje smo imali na jugu Hrvatske.

   

  

I na kraju hvala našim veličanstvenim klincima koji su dva dana živjeli kao jedan - družili se, bodrili, borili, veselili i činili nas ponosnima. Zbog njih se isplati i cijelu noć voziti po kiši i vjetru, organizirati sve i truditi se jer sve to oni vrate na terenu. Oni su ponos naše škole i s pravom nose naziv selekcije : Tin Baković, Mislav Šoljić, Zvonimir Turkalj, Tin Nujić, Bruno Vrbanić, Patrik Conjar, Bartol Horvat, Petar Janev, Vedran Prpić, Vito Salaj, Josip Pauković, Ivan Vuk, Noa Golić, Jakov Celegin, Roko Badurina, Roko Jevtović i Ivor Zuber.

 

kategorija 2004. 

 

kategorija 2005.