Jedan od turnira na kojima smo redovni gosti je onaj koji organizira RK Jamnica iz Pisarovine.

Ovako je bilo ove godine :

 

  

 

 

    20.05.2017.

--------------------------------

djevojčice 2006.

djevojčice 2008.

 

   21.05.2017.

--------------------------------

  dječaci 2006.

  dječaci 2008. 

 

 

  

Prvi puta je ovaj turnir podijeljen u dva dana - u subotu su nastupale djevojčice, a u nedjelju dječaci... a mi smo oba dana nastupali u kategorijama 2006. i 2008.

 

 

 

  

 

Subota, 20.05.2017. 

 

djevojčice 2006.
Marta Turkalj, Iva Štefan, Klara Petrašević, Lucija Marketin, Paula Bašić, Antea Čičak i Nika Jušić

 

 1. MJESTO

 

Djevojčice rođene 2006. i mlađe su osvojile i treći turnir mini rukometa za redom. Odluka da u ovoj školskoj godini treniraju i igraju s starijom generacijom se u potpunosti pokazala opravdanom, te sada u svojoj kategoriji u mini rukometu zaista izgledaju dobro. Odlična Marta na golu, neprelazne Lucija i Paula u obrambenim zadacima, te efikasne i opasne Iva i Klara bile su neriješiva zagonetka za svoje protivnice, a mlađe Antea i Nika su ih uspješno zamjenjivale i nadopunjavale. Marta i Iva su izabrane u najbolju petorku turnira, a Klara je sasvim zasluženo ponijela epitet najbolje igračice turnira... a nagradu je dobio i trener Saša.

 

 

djevojčice 2008.
Sara Habazin, Ema Ljubas, Katarina Dragčević, Mia Šekutor, Lana Herceg, Lucija Bengez, Nika Mlinarić i Tia Mlinarić

 

 4. MJESTO

 

Djevojčice rođene 2008. i mlađe su nastupile tek treći puta u svojoj maloj rukometnoj karijeri. Nakon Velike Gorice u kojoj su se upoznavali s ovim sportom i Čavli u kojima su već upisali dvije pobjede i zauzeli 13. mjesto - u Pisarovini su se borile za postolje. U grupnoj fazi su ostvarile sve tri pobjede - protiv Udarnika, Rugvice i Đurđevca, u četvrtfinalu su pobijedile Trešnjevku, ali su pokleknule u polufinalu i borbi za 3. mjesto od Karlovca i Rugvice (koju su u grupi pobijedile). Mia i Katarina su vukle ovu ekipu i u obrani i u napadu, Sara je odlično branila, a Lucija, Lana, Nika i Ema (pa i Tia) su pokazivale veliku borbenost prvenstveno u obrani. Na kraju su osvojile 4. mjesto što je odličan rezultat s obzirom da ih većina trenira samo 2x tjedno... Tia je dobila i posebnu nagradu organizatora kao najmlađa igračica turnira...

 

 

 

Nedjelja, 21.05.2017. 

 

dječaci 2006.
Lovro Weber, Noa Vulić, Franko Skazlić, Mihael Hanaček, Vito Salaj, Bruno Jušić, Ante Lasan, Vitomir Pavičić, Luka Pavić i Gabriel Ivić

 

 1. MJESTO

  

Dječaci rođeni 2006. i mlađi su još jednom potvrdili da su daleko najbolja generacija do sada jer su 23. puta stajali na pobjedničkom postolju (od toga 18. puta sa zlatnom medaljom oko vrata). Standardno dobri vratari Lovro i Noa, sjajna četvorka Bruno-Franko-Vito-Miha, kao i odlična "zamjenska" četvorka Luka-Ante-Gabi-Vitomir jedino je malo jači otpor imala u finalu protiv Karlovca... ali su i tu nakon nekoliko neizvjesnih minuta začas ugasili nadu protivničkog trenera da može postići više... Franko i Vito su izabrani u najbolju petorku turnira, a Miha je ovaj turnir briljirao i sasvim zasluženo dobio epitet najboljeg igrača turnira... a nagradu je dobila i trenerica Višnja.

 

 

dječaci 2008.
Vilim Car, Luka Ivanović, Niko Skazlić, Vice Badurina, Toma Pikelja, Andro Biočić i Kristijan Kopić

 

 2. MJESTO

 

Kod dječaka rođenih 2008. i mlađih još uvijek najveći problem imamo s roditeljima kojima su često njihovi dogovori i odmor važniji od dječjih turnira, pa su opet bili najmalobrojnija ekipa na turniru... u Ljubuškom ih je bilo 6, u Radeče ih je došlo 8, a sada u Pisarovinu 7... očito još uvijek roditelji nisu "zagrizli" da bi svoje slobodno vrijeme posvetili klincima i zajedno s njima uživali u rukometnom danu... A i ovih "sedam veličanstvenih" je doguralo do postolja i srebrne medalje. Vilim i Luka na golu su bili varijabilni - od sjajnih do neprepoznatljivih, Kiki je odlično zamjenjivao najmlađeg i najmanjeg Andru koji je sve oduševljavao svojom agresivnošću u obrani, Toma je opet pokazao da se u njemu krije veliki talenat, a najiskusniji su bili i daleko najbolji u ovoj ekipi pa su Niko i Vice zasluženo odabrani u najbolju petorku turnira.

 

 

 

   

 najbolji kod djevojčica 2006.

  

 

najmlađa igračica turnira

  

 

najbolji kod dječaka 2006.

  

 

najbolji kod dječaka 2008.

  

  

najuspješniji treneri kod djevojčica

   

  

najuspješniji treneri kod dječaka

 

 

Pisarovina, 20. i 21.05.2017.