Fašnički turnir je jedan od onih turnira na kojima smo redovni gosti. Ove godine domaćin RK Rudar iz Ruda je premjestio turnir iz u Samobora u Rude.
...i ovih dvanaest dječaka koji su nas predstavljali u dvije kategorije su se pobrinuli da nam i ovaj turnir ostane u dugom pamćenju...

 

 

 

U dvanaest utakmica ostvarili su devet pobjeda i samo tri poraza - od toga dva od domaćina i jedan nesretni od Karlovca u kojem smo imali veliki peh da su nam dvije ekipe igrale u isto vrijeme na dva različita terena, pa su igrači uz pomoć trenera Deana trčali s jednog terena na drugi kako bi igrali obje utakmice.

 

Na kraju - dječaci rođeni 2002. su ispali u četvrtfinalu od Karlovca minimalnim porazom, a dječaci 2003. su fenomenalnom igrom na cijelom turniru došli do postolja...u polufinalu su poraženi od domaćina a onda u borbi za treće mjesto pobijedili Viškovo. Ako se sjetimo da je taj isti protivnik osvojio turnir u Crikvenici, a nas visoko porazio na tom turniru - onda možemo reći da je ta pobjeda i 3. mjesto još slađe.

 

I na kraju smo imali i igrača koji je uvršten u najbolju petorku turnira - Frana Tomašića... ali za nas je bila najbolja dvanaestorka turnira : Dumbović - Šoljić - Tomašić - Baković - Horvat - Turkalj - Miković - Pauković - Ivanuš - Trefil - Hanak - Trgovčević

...dok su se dečki već u učionici zagrijavali...
...trenerice su strpljivo čekale početak...
...a onda je sve krenulo...
...turnir koji smo odigrali sjajno...
...trenerice Višnja i Dubravka su vodile 2003...
...a treneri Ivan i Saša 2002...
...ponosna ekipa iz Ruda...
...pehar je primio kapetan 2003. - Fabijan...
...sjajna generacija 2003. sa trenericama...
...i najbolja petorka turnira...