1. mjesto !!!

BRAVOOOO !!!

 

Ove školske godine za posljednji turnir na kojem će nastupati dječaci smo odabrali po kvaliteti jedan od najjačih turnira u regiji za 2008. godište.

Puno putujemo po turnirima, pa slobodno možemo konstatirati da je kvaliteta prikazanog rukometa na ovom turniru bila daleko iznad prosjeka, te da se u sportskoj dvorani u Rugvici mogao zaista gledati zanimljiv i lijep rukomet... Svaka čast organizatorima na trudu, organizaciji bez ijedne zamjerke i gostoljubivosti na vrhunskom nivou.


A naši dečki... ma malo je reći da su bili sjajni... bili su

GENIJALNI

 

Najteža im je bila prva utakmica protiv Ivanića u kojoj su se još budili u subotnje jutro, a i više gledali kako izgledaju u novim dresovima nego kako igra protivnik.

 

Ali nakon toga - rapsodija...

 

Predvođeni fenomenalnim dvojcem Pikelja - Badurina dečki svojim protivnicima nisu dali ni tračak nade. U obrambenim zadacima su briljirali Štefanović i Hranjec, jednakom kvalitetom i prikazanim znanjem iskoristili su svoju minutažu i Radmilović i Novak i Bokulić i Kolić i Matušek, dok su vrata odlično čuvali Iveljić i Cvitaš. 

 

 

 

Možemo slobodno reći da je ovo bio najbolji turnir koji su odigrali u ovoj godini, a zajedništvo i požrtvovnost su im bili na profesionalnom nivou... iako je Vice došao s zuboboljom zbog koje je pio antibiotike, Viktor mazao i hladio natečeni zglob, Fran muku mučio s očima koje su ga nemilice pekle, a kapetan Toma je nakon jednog sudara i otekline na koljenu samo stisnuo zube i rekao da ne dolazi u obzir da preskoči slijedeću utakmicu zbog boli nego je samo kroz zube rekao - idemo dalje po to zlato... i zato shvaćamo i trenericu koja je također napola bolesna došla voditi ekipu na turniru... jer takvi dečki i takva ekipa samo zaslužuju duboki naklon.

 

RESPECT !

 

Nakon ljetnog kampa u kojem ih čekaju mnoge novosti vjerujemo da će nastaviti ovim putem i dalje već na slijedećem turniru krajem ljeta u Vinkovcima.

Ovim turnirom su nam uljepšali početak ljeta...

  

  i zato ih s pravom i zovemo "SELEKCIJA"

 

dječaci rođ. 2008. i mlađi :

Ante Kolić, Fran Štefanović, Frane Radmilović, Ivan Iveljić, Ivano Hranjec, Leon Bokulić, Leon Matušek, Luka Cvitaš, Toma Pikelja, Vice Badurina i Viktor Novak

 

Rugvica, 09.06.2018.