djevojčice rođ. 2008. i 2009. i mlađe :

Ela Šekutor, Emanuela Habijan Nadarević, Katja Vrbanić, Lana Derbuc, Lara Babić, Lena Habazin, Lucija Bengez, Mia Šekutor, Nika Mlinarić i Tia Mlinarić

 

 

 

 

 

Posljednji turnir u ovoj školskoj godini za djevojčice nam je bio u Svetom Ivanu Zelini.

 

Iako se (opet) nisu sve pozvane djevojčice odazvale - zaista možemo biti ponosni onime što su djevojčice pokazale... i na terenu i van njega... jer je bilo prekrasno za vidjeti ono druženje s djevojčicama iz Kozarske Dubice van terena (a i zajedno su sjedile i na klupi ili oko nje kad su jedne ili druge nastupale - ipak obje ekipe nastupaju u dresovima iste marke i po tome su zasigurno odskakale od ostalih, op.a.)

 

 

 

U kategoriji 2008. su bile sjajne - Mia je bila motor i realizator, ali sve bolja Katja, precizna Nika, borbene Ela, Lana, Emanuela i Lucija uz odlične vratarke Lenu i Laru su bile nepobjedive do finala - uspješno su prošle i Zelinu i Knežopoljku i Đurđevac i Jamnicu, a posustale su tek u finalu protiv objektivno bolje i kvalitetnije ekipe Lokomotive (kojoj ipak nije trebao baš takav "poguranac" sutkinje jer i ovako bi bile jače...).

 

 

 

U kategoriji 2009. Lucija, Ela, Nika, Tia i Lara nisu imale ni jednog rezervnog igrača koji bi ih odmorio jer se ovaj turnir igrao 2x6 minuta, što je u konačnici i više nego uobičajenih 10 minuta u mini rukometu. U polufinalu ih je natrčala i nadjačala Lokomotiva koja je zasluženo i u ovoj konkurenciji osvojila turnir... a naše su na kraju ostale bez snage i izgubile i od Đurđevca u utakmici za 3. mjesto.


Ipak - sve čestitke curama na prikazanoj igri i borbenosti koja je bila fantastična... i jedva čekamo jesen i nove turnire jer smo sigurni da će to biti još bolje i bolje...

 

 

 

Sveti Ivan Zelina,

10.06.2018.